Tietosuoja­käytäntö

Viimeksi päivitetty: lokakuu 9, 2019

Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heidän henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojaan käytetään verkossa. Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksinään tai muiden tietojen kanssa yksittäisen henkilön tunnistamiseen, yhteydenpitoon tai paikantamiseen tai yksilön tunnistamiseen asiayhteydessä. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selvän käsityksen siitä, kuinka keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi verkkosivustollamme.

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme ihmisiltä, ​​jotka käyvät verkkosivuillamme?

Rekisteröityessäsi sivustollemme, tapauksesta riippuen, sinua voidaan pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, organisaatiotietosi tai muita tietoja, jotka parantavat palvelumme käyttökokemusta.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt sivustollemme, täytät lomakkeeen tai kirjoitat tietoja sivustollemme.

Kuinka käytämme tietojasi?

Voimme käyttää tietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Mukauttaaksemme käyttäjän kokemusta ja toimittaaksemme sisältöä, josta olet kiinnostunut.
  • Parantaaksemme verkkosivustoamme palvellaksemme sinua paremmin.
  • Palvellaksemme sinua paremmin kun vastaamme asiakaspalvelupyyntöihisi.
  • Hallinnoidaksemme mahdollisia kilpailuja, promootioita, kyselyitä tai muita sivuston ominaisuuksia.
  • Lähettääksemme säännöllisiä sähköpostiviestejä palveluistamme.
Kuinka suojaamme vierailijoiden tietoja?

Verkkosivumme tarkistetaan säännöllisesti tietoturvaaukkojen ja tunnettujen haavoittuvuuksien varalta, jotta vierailusi sivustollemme olisi mahdollisimman turvallinen.

Käytämme säännöllistä haittaohjelmien tarkistusta.

Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattujen verkkojen takana, ja vain rajoitettu määrä henkilöitä voi käyttää niitä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Lisäksi kaikki toimittamasi arkaluontoiset tiedot on salattu SSL (Secure Socket Layer) -tekniikan avulla.

Toteutamme erilaisia ​​turvallisuustoimenpiteitä henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden takaamiseksi, kun käyttäjä syöttää, lähettää tai käyttää tietojaan.

Käytämmekö 'evästeitä'?

Joo. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), jonka avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät tunnistavat selaimesi ja kaappaavat ja muistavat tietyt tiedot. Esimerkiksi, käytämme evästeitä ymmärtääksemme mieltymyksiäsi edellisten tai nykyisen istunnon perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempaa palvelua. Käytämme evästeitä myös kerätäksemme kokonaistietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.

Käytämme evästeitä:

  • Tallentamaan käyttäjän asetukset tulevia käyntejä varten.
  • Laatimaan kootut tiedot sivustoliikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa. Saatamme käyttää myös luotettavia kolmansien osapuolien palveluita, jotka seuraavat näitä tietoja meidän puolestamme.

Voit valita, että tietokoneesi varoittaa sinua aina, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Voit tehdä tämän selaimesi (kuten Internet Explorer) kautta. Jokainen selain on hiukan erilainen, joten katso selaimesi ohjevalikosta oppiaksesi oikean tavan muuttaa evästeitäsi.

Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin ominaisuudet poistetaan käytöstä. Se poistaa käytöstä joitain toimintoja, jotka tehostavat sivustomme käyttökokemusta, ja jotkut palvelumme eivät välttämättä toimi kunnolla.

Kuinka voit poistaa käytöstä, poistaa tai muuttaa meille antamasi tietoja?

Voit pyytää tietojesi poistamista lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@visitory.io.

Kolmannet osapuolet

Emme myy, kauppaa tai muuten siirrä ulkopuolisille osapuolille henkilökohtaisia ​​tietojasi, ellemme ilmoita sinulle etukäteen. Tähän eivät kuulu verkkosivustojen ylläpitäjät ja muut osapuolet, jotka auttavat meitä verkkosivustomme ylläpidossa, liiketoiminnan harjoittamisessa tai palvelemaan sinua, kunhan nämä osapuolet sitoutuvat pitämään nämä tiedot luottamuksellisina. Saatamme myös antaa tietosi, kun uskomme tietojen antamisen olevan tarkoituksenmukaista lakien noudattamiseksi, sivustomme käytäntöjen noudattamiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.

Tunnistamattomia, vierailijoita koskevia tietoja voidaan kuitenkin toimittaa muille osapuolille markkinointia, mainontaa tai muuta käyttöä varten.

Henkilötietojesi siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, voidaan siirtää ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneissa, jotka sijaitsevat EU:ssa, mutta mahdollisesti maasi tai muun hallinnollisen alueesi lainkäyttövallan ulkopuolella, missä tietosuojalait voivat poiketa hallinnollisen alueesi laista.

Teemme kaikki tarpeelliset, kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, jossa ei ole käytössä asianmukaista valvontaa, mukaan lukien henkilökohtaisten tietojen turvallisuus.

Henkilökohtaisten tietojen siirto

Jos olemme mukana yrityskaupassa tai omaisuuden myynnissä, henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää. Lähetämme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, jonka jälkeen niihin sovelletaan uutta erilaista tietosuojakäytäntöä.

Tietyissä olosuhteissa voimme joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esimerkiksi tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme tietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattaaksemme sovellettavaa lakia), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

Tiedot tietosuojaoikeuksista, jotka kuuluvat yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR)

Tätä tietosuojakäytäntöä varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Jos olet kotoisin Euroopan talousalueelta (ETA), oikeudellinen perustamme kerätä ja käyttää tässä yksityisyyden­suojakäytännössä kuvattuja henkilötietojasi riippuu keräämistämme tiedoista ja asiayhteydestä, jossa niitä keräämme. Voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus kanssasi, kuten tämä tietosuojakäytäntö
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on laillisten etujemme mukaista
  • Jotta noudatamme lakia

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus päästä käsiksi, päivittää tai poistaa henkilötietojasi, joita meillä on
  • Oikeus oikaisuun
  • Oikeus vastustaa
  • Rajoitusoikeus
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • Oikeus peruuttaa suostumus

Huomaa, että voimme pyytää sinua varmistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Palveluntarjoajat

Käytämme kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä ("palvelutarjoajia") verkkosivustomme käytön helpottamiseksi, verkkosivustomme tarjoamiseksi meidän puolestamme, verkkosivustoomme liittyvien palvelujen toteuttamiseen tai verkkosivustomme analysointiin. Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytiikka

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa näiden tietojen perusteella.

Voit kieltäytyä asettamasta aktiviteettejasi Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja vierailutoiminnoista Google Analyticsin kanssa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehtojen verkkosivulla: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Yhteydenotot

Jos tästä tietosuojakäytännöstä on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä privacy@visitory.io.